Limmelderweg 5 | 6222 PB Maastricht | info@logic-all.com | +31 (0) 43 39 00 939
Limmelderweg 5
6222 PB Maastricht
info@logic-all.com
+31 (0) 43 39 00 939

ADR

Logic-all is een opleider/adviseur gespecialiseerd in opleidingen en adviezen met betrekking tot ADR-wetgeving. Met opleidingslocaties in Maastricht Limburg en Lanaken (België) zijn wij voor een groot deel in Nederland en België goed bereikbaar.

Op het gebied van gevaarlijke stoffen wordt, mede door de toenemende aandacht voor veiligheid en milieu, kritisch getoetst. Voor het vervoer, alsmede op- en overslag en productie gelden dan ook strikte veiligheidsvoorschriften. Een juiste toepassing van die voorschriften draagt bij tot een verantwoorde uitvoering van het omgaan van gevaarlijk stoffen.

Er geldt een wettelijke verplichting voor personeel dat betrokken is bij het vervoer, behandeling, laden, lossen of opslag van gevaarlijke (afval)stoffen, om kennis te hebben van de voorschriften die daarbij gelden.

Om aan alle wettelijk gestelde verplichtingen te voldoen biedt Logic-all u een compleet aanbod aan op het gebied van cursussen en opleidingen gevaarlijke stoffen. Voor iedere modaliteit een gepaste gecertificeerde opleiding, gegeven door onze veiligheidsadviseurs.

Onze veiligheidsadviseurs zijn experts op het gebied van ADR en gevaarlijke stoffen en kunnen daarnaast uw organisatie ook voorzien van advies en ondersteuning.

Als erkend CCV opleider zal Logic-all ook deze nascholing verzorgen. Kijk bij ADR opleidingen voor meer informatie.
Of wenst u meer informatie ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Logic-all?

  • Eigen opleidingslocatie
  • Landelijke dekking
  • Groot aanbod opleidingen

Liever direct contact?

+31 (0)43 39 00 939