Limmelderweg 5 | 6222 PB Maastricht | info@logic-all.com | +31 (0) 43 39 00 939
Limmelderweg 5
6222 PB Maastricht
info@logic-all.com
+31 (0) 43 39 00 939

In de snel evoluerende wereld van logistiek is kennis en vaardigheden up-to-date houden essentieel om concurrerend te blijven. Bij Logic-all begrijpen we het belang van continue professionele ontwikkeling in de logistieke sector. Daarom bieden wij meerdere e-learningmogelijkheden voor diverse cursussen die zijn afgestemd op de behoeften van logistieke professionals wereldwijd.

Waarom E-Learning bij Logic-all?

  1. Flexibiliteit: Onze e-learning cursussen zijn ontworpen om aan uw drukke schema te voldoen. Of u nu een fulltime logistiek professional bent of uw kennis wilt bijwerken naast uw dagelijkse taken, onze e-learning modules zijn 24/7 beschikbaar. U bepaalt wanneer en waar u studeert.

  2. Deskundige Instructeurs: Onze e-learningmodules worden verzorgd door ervaren logistieke professionals die diepgaande kennis van de branche hebben. Ze zullen u begeleiden door complexe onderwerpen en praktische inzichten delen die u in uw dagelijkse werkzaamheden kunt toepassen.

  3. Certificering: Na het succesvol afronden van onze e-learning cursussen, ontvangt u een officieel Logic-all certificaat. Dit certificaat is een waardevolle aanvulling op uw cv en toont uw toewijding aan professionele groei in de logistieke sector.

De volgende e-learningcursussen zijn op dit moment beschikbaar:

Het nieuwe rijden (HNR) - CODE 95
Meer informatie
Medewerker luchtvracht herhaling
Meer informatie
Rijoptimalisatie / Behaviour Based Safety - CODE 95
Meer informatie

Waarom Logic-all?

  • Eigen opleidingslocatie
  • Landelijke dekking
  • Groot aanbod opleidingen

Liever direct contact?

+31 (0)43 39 00 939