Limmelderweg 5 | 6222 PB Maastricht | info@logic-all.com | +31 (0) 43 39 00 939
Limmelderweg 5
6222 PB Maastricht
info@logic-all.com
+31 (0) 43 39 00 939

Opleider en adviseur op het gebied van ADR,Transport en Logistiek en Veiligheid. Logic-all biedt diverse opleidingstrajecten aan, zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen. Hierdoor kan er altijd in overleg op korte termijn gestart worden. Naast reguliere opleidingen biedt Logic-all maatwerk trainingen.

Logic-All is erkend door CCV/CBR om alle opleidingen m.b.t. het vervoer van gevaarlijke stoffen te verzorgen. Ook is Logic-all erkend opleider voor diverse scholings- en subsidiefondsen (SOOB, OOM en KMO). Tevens beschikken wij over een opleidings- en examenlocatie, perfect bereikbaar en voldoende parkeergelegenheden. 

Wij beschikken over een oefenterrein, een trainingshal t.b.v. logistieke opleidingen en in het hoofdgebouw zijn er meerdere leslokalen ondergebracht.

Naast de opleidingen die wij verzorgen op onze locatie in Maastricht, verzorgen wij tevens opleidingen incompany of op een door uw bedrijf gewenste locatie. Wij hebben ervaring met groepen cursisten welke door heel Nederland opgeleid worden. Wij kunnen daarbij de volledige organisatie van de opleidingen op ons nemen, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft.  

Waarom Logic-All?

  • Eigen opleidings locatie
  • Landelijke dekking
  • Groot aanbod opleidingen

Wij bieden diverse opleidingstrajecten aan,
zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen

Als erkend CCV opleider zal Logic-all ook deze nascholing verzorgen. Wenst u meer informatie ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen